Search
Close this search box.

De wereld van heren ondergoed heeft de afgelopen jaren een ware revolutie doorgemaakt, waarbij comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen. Een van de opvallende spelers in deze industrie is On That Ass, een merk dat niet alleen bekend staat om zijn hoogwaardige ondergoed, maar ook om zijn unieke abonnementsmodel. In deze blog verkennen we het On That Ass abonnement en ontdekken we waarom steeds meer mannen kiezen voor comfort in stijl.

Wat is On that ass?

On That Ass is een Nederlands merk dat herenondergoed produceert met de nadruk op kwaliteit, comfort en creatieve ontwerpen. Het merk heeft een herkenbare stijl ontwikkeld met opvallende prints en kleuren, en staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid.

Het abonnementsmodel

Een van de kenmerken die On That Ass onderscheidt van traditionele ondergoed merken is het abonnementsmodel. In plaats van dat klanten individuele stukken ondergoed kopen, biedt On That Ass een maandelijks abonnement waarbij leden elke maand een nieuwe boxershort ontvangen. Dit concept heeft verschillende voordelen:

Variatie in de kledingkast

Leden van het On That Ass abonnement ontvangen elke maand een nieuwe, unieke boxershort met een fris en opvallend ontwerp. Hierdoor kunnen ze hun kledingkast diversifiëren zonder veel moeite te doen.

Regelmatige levering

Vergeten om nieuw ondergoed te kopen? Met het abonnement ontvang je regelmatig een verse voorraad, zonder dat je eraan hoeft te denken. Het is handig en elimineert de noodzaak om specifiek voor ondergoed te gaan winkelen.

Verrassingselement

Een deel van de charme van het abonnement is het element van verrassing. Leden weten nooit welk ontwerp ze de volgende maand zullen ontvangen, waardoor het uitpakken van de nieuwe boxershort een leuke en opwindende ervaring wordt.

Kwaliteit en duurzaamheid

Naast het abonnementsmodel legt On That Ass de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. De boxershorts worden gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet alleen comfortabel aanvoelt, maar ook lang meegaat. Het merk heeft zich ook gecommitteerd aan duurzame productiepraktijken, wat een belangrijke overweging is voor milieubewuste consumenten.

Klantbeleving en gemeenschap

On That Ass heeft niet alleen een product, maar ook een gemeenschap opgebouwd rondom zijn merk. De interactie met klanten gaat verder dan alleen het leveren van boxershorts. Leden delen vaak hun nieuwe aanwinsten op sociale media, waardoor een gemeenschapsgevoel ontstaat onder degenen die deelnemen aan het abonnement.

Hoe werkt het abonnement?

Aanmelden

Om lid te worden, meld je je aan op de website van On That Ass en kies je het abonnement dat bij je past.

Maandelijkse levering

Na aanmelding ontvang je elke maand automatisch een nieuwe boxershort thuis. De betaling verloopt per maand en het abonnement is op elk moment opzegbaar.

Variatie en stijl

Geniet van de variatie in ontwerpen en stijlen die On That Ass te bieden heeft. Van grappige prints tot meer ingetogen ontwerpen, het merk heeft voor elk wat wils.

Comfort met een knipoog

Het On That Ass abonnement is niet alleen een praktische manier om regelmatig nieuw ondergoed te ontvangen, maar het biedt ook een stukje plezier en verrassing in het dagelijks leven. Met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en een levendige gemeenschap rondom het merk, heeft On That Ass een unieke positie ingenomen in de wereld van heren ondergoed. Voor degenen die streven naar comfort met een knipoog is het abonnement van On That Ass zeker het overwegen waard. Mocht je je abonnement na een tijd beu zijn en heb je genoeg ondergoed verzameld, dan kun je on that ass opzeggen in 1 klik met Xpendy. Xpendy is hét online platform voor opzeggingen van abonnementen en lidmaatschappen. Dus niet alleen voor on that ass, je kunt al je abonnementen opzeggen via Xpendy.